Anbefalinger

I ser siden her, fordi jeg af den ene eller anden årsag, desværre ikke kan hjælpe jer på jeres store dag. Men heldigvis er der rundt omkring i Danmark nogle fantastiske fotografer, som jeg med glæde vil anbefale!

www.amandathomsen.com – I mine øjne nok den dygtigste lige pt i DK. Super lækkert og analogt look, fortæller virkelig historier med hendes billeder. Hun er lidt dyr, men ligesom med så mange andre ting, så er der en grund til det.

www.linaahnoff.com – super dygtig, har arbejdet for bl.a The Observer and The Guardian i London inden hun flyttede hjem til Danmark.

www.camillajorvad.com – Fra Ærø. Hun er svær at beskrive, hendes billeder skal ses. Så kig forbi hendes side, evt bare som inspiration.

www.carolinasegre.com – ung fotograf, men har vildt meget talent. Er helt vild med hendes stil, minder lidt om de 2 første, måske bare et lille niveau under, men til en noget lavere pris.

www.ahafoto.dk – Andreas går sammen med mig på Journalisthøjskolen her i Aarhus. Han er udover at være en skide hyggelig fyr med stort lækkert skæg også en utroligt dygtig fotograf!

www.nimaweddings.com – Et kæmpe talent! Hvis du ikke tror mig, så tjek hans hjemmeside ud. Utroligt flotte billeder!

www.andersdalsgaard.com – Minder lidt om min egen stil, utroligt flotte billeder og masser af erfaring.

www.miamortensen.dk – fra Aarhus, meget meget dygtig mode og livsstilsfotograf, som også skyder bryllupper. Dog er der ikke så mange bryllupsbilleder på hjemmesiden. Men tag kontakt til hende, så kan I evt se flere eksempler på hendes arbejde.

www.peterbjerke.dk – Fotograf fra København der tager stemningsfulde billeder, bestemt et kig værd!

www.inspirophoto.dk – fra kbh, har en ung lys og super moderne stil.

www.martinoglouise.com – fra Nordsjælland, super dygtige, mand og kone der er afsted sammen.

www.dinbryllupsfotograf.com – fra Fyn, minder lidt om mig i måden har gør tingene på.

Alle herover kender jeg enten personligt eller gennem en gruppe af bryllupsfotografer. Dvs det er folk jeg ved leverer noget godt, som er rigtigt søde, som holder deres aftaler, osv.

Kort sagt, nogen I kan være trygge ved. Ang priser er det meget forskelligt, så der må I spørge jer lidt frem.

Håber de her links kan hjælpe jer i jagten på præcis den rette fotograf.