Ny gratis VSCO pakke

 

Som nogle af jer der kigger med her på siden nok har opdaget, er jeg meget glad mine presets fra VSCO. (læs evt mere her!) De hjælper mig til at opnå et look på mine billeder som jeg selv holder rigtigt meget af, og de giver min efterbehandling en form for ensartethed. Desværre er de her pakker en smule dyre. Hvilket nok afholder nogen fra at købe dem. Men nu har VSCO lanceret en ny GRATIS pakke, som faktisk bare er nogle presets fra 2 af deres andre pakker. Den ene er en Kodak Gold 100 film, den anden er en Kodak Tri-X film. Hver af de to film er der så et udvalg af versioner af. Så du får faktisk langt flere end bare 2 presets. Derudover følger deres “Toolkit” med, som også kan være en hjælp.
Det hele er helt gratis og kan hentes på deres side: http://vsco.co/film/00/lightroom (desværre kun til Lightroom brugere. Alle deres andre pakker virker dog også til Photoshop Camera RAW)

Herunder er et par af mine billeder, redigeret med VSCO Film 00. Under hvert billede kan ses hvilket der er brugt.

8

Kodak Gold 100 Warm +

9

Kodak Tri-X¹ ++

7

Kodak Tri-X³

5

 

Kodak Gold 100 Warm +

3

Kodak Gold 100 Warm +

1

 

Venstre: Kodak Tri-X¹++
Højre: Kodak Gold 100 Warm +

6

Kodak Tri-X³

10

Kodak Gold 100 Warm +

4

Kodak Gold 100 Warm +

2

Kodak Gold 100 Warm +

 

Skriv et svar

%d bloggers like this: